top of page
Procesfacilitatie Programma

PROCESFACILITATIE
PROGRAMMA

In ons VR-ondersteund programma combineren we creatieve denktechnieken, groepsinterventies en VR technologie om teams optimaal te begeleiden bij het vinden van innovatieve oplossingen voor een complexe uitdaging. Naast het vinden van innovatieve oplossingen voor het huidige vraagstuk, draagt het volgen van ons VR-ondersteund programma bij aan de professionalisering van je team en de innovatiekracht van je organisatie.

Train de Trainer

TRAIN DE TRAINER

Na het afronden van de 2-daagse opleiding ‘Train de Trainer’ krijg je toegang tot ons wetenschappelijk onderbouwd en vooruitstrevend
VR-ondersteund programma om organisaties efficiënt te begeleiden bij het vinden van oplossingen voor een complexe uitdaging. De training omvat een combinatie van solide theorie en concrete handvaten om het programma succesvol toe te passen.

Ontwikkeling Innovatievaardigheden

ONTWIKKELING INNOVATIEVAARDIGHEDEN

Ons VR-ondersteund programma leent zich uitstekend om ingezet te worden als training in opleidingstrajecten, zowel binnen onderwijsinstellingen als organisaties, die aandacht willen besteden aan het ontwikkelen van de 21e eeuwse kernvaardigheden ‘creatief denken’ en ‘probleemoplossend vermogen’. Tijdens het leerproces staan we uitgebreid stil bij reflectie en worden praktische tools aangereikt.

Lezing en Masterclass

LEZING & MASTERCLASS

In een inspirerende lezing of masterclass deelt Simone Ritter haar expertise over creativiteit, innovatie en het menselijk gedrag. Naast een  theoretische basis van de psychologie van creativiteit en innovatie, staat ervaring centraal.

bottom of page