top of page

VR-Ondersteund programma
'Room for Innovation'

Met ons VR-ondersteund programma ‘Room for Innovation’ helpen we organisaties bij het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen en bij het ontwikkelen van innovatievaardigheden. Wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt, en vernieuwend.

Staat jouw organisatie voor een complexe uitdaging? Denk hierbij bijvoorbeeld aan sociale innovatie, productontwikkeling, het verkennen van nieuwe markten, of vraagstukken rondom organisatieverandering. Dan helpen we graag. Met een wetenschappelijk onderbouwde en onderscheidende aanpak werken we samen toe naar nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen.

In het VR-ondersteund programma combineren we creatieve denktechnieken en VR technologie om teams optimaal te begeleiden bij het vinden van innovatieve oplossingen voor een concrete uitdaging. Met focus op zowel individuele prestaties als de teamdynamiek bieden we een integrale aanpak van probleemoplossing. Wetenschappelijk onderbouwde creatieve denktechnieken en inspirerende virtuele ruimtes worden ingezet op cruciale momenten in het probleemoplossingsproces om de verbeeldingskracht te stimuleren en het creatieve denkvermogen aan te wakkeren.

Naast het vinden van innovatieve oplossingen voor het huidige vraagstuk, vergroot het programma de creatieve denkvaardigheden en het innovatiepotentieel van je organisatie, essentieel voor succes in een complexe en snel veranderende wereld.

 

Ons vooruitstrevend VR-ondersteund programma ‘Room for Innovation’ is ontwikkeld voor het optimaal faciliteren van een probleemoplossingsproces, en is daarnaast uitstekend inzetbaar als training binnen opleidingstrajecten die aandacht willen besteden aan het ontwikkelen van de 21e eeuwse kernvaardigheden ‘creatief denken’ en ‘probleemoplossend vermogen’. 

bottom of page