top of page
Ontwikkeling Innovatievaardigheden

Ontwikkeling
innovatievaardigheden

Ons VR-ondersteund programma leent zich uitstekend om ingezet te worden in opleidingstrajecten, zowel binnen onderwijsinstellingen als organisaties, die aandacht willen besteden aan het ontwikkelen van de 21e eeuwse kernvaardigheden ‘creatief denken’ en ‘probleemoplossend vermogen’. 

Creatief denken en probleemoplossend vermogen zijn vaardigheden die van cruciaal belang zijn in een complexe en snel veranderende wereld. Je kunt deze vaardigheden het best ontwikkelen door ervaringsgericht leren. In onze training doorlopen de deelnemers het VR-ondersteund programma aan de hand van een concreet vraagstuk, dit kan een actuele vraagstelling zijn of een fictieve casus, en leren stapsgewijs hoe ze een probleemoplossingsproces succesvol kunnen vormgeven.

Tijdens het leerproces staan we uitgebreid stil bij reflectie en worden praktische tools aangereikt. Dit helpt om vastgeroeste patronen in denken en handelen te herkennen, hoe deze doorbroken kunnen worden, hoe creatief denken gestimuleerd kan worden, en hoe een probleemoplossingsproces effectief doorlopen kan worden. Creatief denken en probleemoplossend vermogen zijn essentieel voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, en ze dragen bij aan vooruitgang, groei en succes in de huidige dynamische wereld. 

Het VR-ondersteund programma, met uitgebreide reflectie en praktische tools, bieden wij aan vanaf een 2-daags programma.

We gaan graag met je in gesprek om een traject op maat af te stemmen.

Docent_innovatie.jpg
Innovatieskills.jpg

Ontwikkelen van innovatievaardigheden door ervaringsgericht leren met VR-technologie.

ACT VR training
bottom of page