top of page
Wetenschappelijke Expertise

Wetenschappelijke 
expertise

Veel bestaande methoden om creativiteit te ontplooien houden geen stand als je ze naast de state-of-the-art wetenschappelijke inzichten legt. Gezien het belang van creativiteit voor het innovatievermogen van organisaties kunnen we het ons niet veroorloven om creatieve inspanningen te laten leiden door lekentheorieën die slechts gedeeltelijk correct en soms zelfs volledig onjuist zijn.

De sleutel om complexe uitdagingen aan te gaan ligt in het herdefiniëren van de manier waarop we denken en handelen. We moeten buiten de gebaande paden treden en nieuwe mogelijkheden verkennen. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het vinden van innovatieve oplossingen geen magie is, maar een gestructureerd proces. Bij elke stap in dit proces kunnen we belemmeringen tegenkomen die het creatief denken in de weg staan, zoals bias in informatieverwerking, bepaalde emoties, en vastgeroeste patronen in denken en handelen. Door onze uitgebreide wetenschappelijke expertise en jarenlange ervaring hebben we de juiste tools in handen om deze barrières te doorbreken, en weten we wat werkt om creativiteit en innovatie te bevorderen.

 

We onderscheiden ons door:

 

Diepgaande wetenschappelijke kennis: Meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar creativiteit, innovatie en gedragsverandering. De creatieve denktechnieken die we in onze programma’s gebruiken zijn gebaseerd op inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen, en zijn wetenschappelijk getest op effectiviteit.

 

Voorop in technologie: Meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en programmeren van op wetenschap gebaseerde VR omgevingen.

 

Ervaren in het vertalen van wetenschap naar praktijk: Meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van diverse succesvolle trainings-en opleidingsprogramma's voor creatief denken en gedragsverandering.

Cognitie.jpg
Emotion.jpg
Behaviour.jpg

Innovatieve oplossingen vinden voor complexe uitdagingen is geen talent, het is een manier van denken en handelen die we kunnen aanwakkeren en leren.

ACT VR Training
bottom of page