top of page
Train de Trainer

Train
de trainer

Houd jij je bezig met innovatietrajecten? En wil je organisaties begeleiden om op een wetenschappelijk onderbouwde en efficiënte manier innovatieve oplossingen te vinden voor een complexe uitdaging?

Is jouw organisatie geïnteresseerd in het intern opleiden van werknemers om ons vooruitstrevende VR-ondersteund programma te gebruiken bij complexe uitdagingen binnen het bedrijf?

 

Dan kan onze 2-daagse opleiding, ontwikkeld en verzorgd door Simone Ritter, een passende
optie zijn. Deze omvat een combinatie van solide theorie en concrete handvaten om ons
VR-ondersteund programma ‘Room for Innovation’ succesvol toe te passen binnen organisaties.

Je krijgt inzicht in de opbouw van het VR-ondersteund programma, de cognitieve denkprocessen tijdens de verschillende fasen van het probleemoplossingsproces, en hoe we deze doelgericht kunnen stimuleren. Ook nemen we je mee in de theorie achter de virtuele ruimtes, wat deze bewerkstelligen, en in welke volgorde de ruimtes doorlopen dienen te worden om het meest efficiënte resultaat te bereiken.

Daarnaast besteden we aandacht aan belangrijke psychologische processen die ten grondslag liggen aan creativiteit en innovatie, en geven we inzicht in het optimaal aanwakkeren van individuele en groepsprestaties. Na het voltooien van de opleiding, ontvang je een ‘ACT – Room for Innovation’ certificaat dat het gebruik van ons VR-ondersteund programma autoriseert. We werken met licenties voor het gebruik van de VR applicatie.

 

Na het afronden van de opleiding heb je toegang tot ons wetenschappelijk onderbouwd en vooruitstrevend VR-ondersteund programma om organisaties efficiënt te begeleiden bij het vinden van oplossingen voor een complexe uitdaging. Hiermee vergroot je je onderscheidend vermogen als professional en draag je actief bij aan de innovatiekracht van organisaties.

 

Heb je vragen over de opleiding, de eerstvolgende opleidingsdagen voor 2024, of de hieraan verbonden kosten, neem dan contact met ons op.

Data voor in-company opleiding kunnen in overleg worden afgestemd.

traindetrainer_1.jpg
traindetrainer_2.jpg
bottom of page